Blokhut

Welkom in de vakantie blokhut

Het is een originele Tsjechische chalupa, elf bij vijf meter. Op de begane grond is een woongedeelte met open haard, waar je lekker een wijntje kunt drinken. Er is een eenvoudige keuken met koelkast, een wc en wastafel. Wat hebben we niet? We hebben geen zwembad, jacuzzi, ligbad of douchekolom met massagestralen, wel een lekkere douche met warm water.

Op de eerste verdieping zijn twee ouderwetse, behaaglijke bedsteden, elk voor twee personen. Het is er heerlijk stil. Onze gasten slapen een gat in de dag als we ze niet wakker maken. Er is een mogelijkheid voor een vijfde bed op de ruime overloop.

Technische informatie:
220 volt
water uit eigen bron, septic
wifi
tv en radio met Nederlandse zenders

Rond de blokhut zijn diverse plekken waar je lekker kunt zitten. Een groot vuur maken kan ook, op de archeologische resten van het mottekasteel, op eigen terrein, leuk om spekacky, Tsjechische worstjes, te braden. www.pamatkyaprirodakarlovarska.cz

Mijn woonhuis dateert uit 1920 en staat haaks op de blokhut. Eventueel is hier ook een logeerkamer met drie slaapplaatsen en eigen douchegelegenheid en wc beschikbaar. In de garage is de mogelijkheid tot sleutelen aan auto, fiets of motor.

Vragen of blokhut reserveren?