Welkom in West-Bohemen

Deze site laat zien wat ik te bieden heb aan onderdak, mogelijkheden en bezienswaardigheden in het onbekende en intrigerende West-Bohemen in Tsjechië.

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Anne-Marie en heb 39 jaar als verpleegkundige gewerkt in verschillende settings, de wijkverpleging, particulier, polikliniek, les geven, maar vooral in ziekenhuizen, de laatste twintig jaar op cardiologie en hartbewaking. Ik spreek goed Engels en Duits. Mijn Frans en Tsjechisch zijn op het niveau van converseren zonder woordenboek.

Ongeveer 25 jaar geleden kwamen mijn vriend Hans en ik hier voor het eerst, raakten geïnteresseerd en verliefd op het land. Nog steeds ontdekken we nieuwe plekken, objecten en mensen. Voor mij is dit land vrijheid, vriendelijkheid, verrassing en natuur.

De blokhut is een klassieke chalupa, eenvoudig, sfeervol, gezellig en biedt ruimte aan max. vier personen. Ik ontvang graag mensen met een brede belangstelling voor kunst, cultuur en natuur. Ik kan interessante tips geven of jullie een dagje vergezellen en laten jullie zien hoe mooi en veelzijdig dit land is.

Ook in Tsjechië is de vernieuwing in volle gang. Het is nu nog de tijd om de oude sfeer, een stukje nostalgie te proeven.

Nieuwsgierig? Lees verder op de site.

Vragen of blokhut reserveren?

Anne-Marie

Vragen of blokhut reserveren?